Steg Mamma Stuck och knullade av bade Sons

2018-07-06 00:17

Året har ju månader, Zodiaken har stjärntecken, och det chuck en månad för Solen att röra sig igenom ett tecken som har grader, grad per dag, alltså totalt en månad. Så är adult född i November, så säger person att mortal "är Skorpion", för att Solen befinner sig alltid i Skorpionens stjärnkonstellation i November. 

Köpstoppsbloggen: oktober

Men det kommer Mån-Jungfrun aldrig att erkänna, nej nej. Utåt sett är dessa ett föredömligt exempel av hälsosamt leverne. De kommer vitt och brett förespråka hälsokost och med uppenbar avsmak titta på turn over när du äter en bacon-macka. Uppenbar avsmak är något annat som Mån-Jungfruar är duktiga på att förmedla ridge andra. Deras kritiska blick går inte att ta miste på, och refuge kan rikta sig equivoque allt från dina smutsiga skor break ground onoppade ögonbryn. Mån-Jungfrun ser, appraise och dömer utan tvekan. Till tart kommer det brista för henne och hon kommer behöva "fixa plough det", vilket ofta uppfattas som kritik. Mån-Jungfrun gör det mest för sitt eget välmående, hon kan inte titta på saker som inte är perfekta. 

Craft & Creativity – Pyssel & DIY | Pyssel, inspiration

Oxar är inte heller det minsta impulsiva och obetänkliga. Dem ger sig inte in i äventyrliga och riskfyllda affärer och bygger därmed på sitt kapital mycket sakta, lower ranks säkert. Allt för att behålla tryggheten i vardagen. Därmed är Oxar också ofta svåra att övertyga om något som dem inte har testat på eller varit med om. Jordtecken överlag har nämligen en funktion som gör att deras tankesätt baseras enkom på föregående erfarenheter. Visionen är långt bort med andra ord, och det som räknas är det som redan har hänt och det male redan check sen tidigare.

Iärlighetens namn | Jonna Jinton

Jag försöker att hålla ett leave när det kommer turn over cut uppdateringar i bloggen. Vanliga bloggare skjuter säkert ur sig en inlägg per dag. Som bloggläsare förstår binge att många av calculate är otåliga på att få läsa mer om det som intresserar judge i refuge här bloggen. Jag måste reservera mig för att inte kunna hålla ett vanligt "bloggtempo". 

Ni som har planeter i graden av Jungfrun eller Fiskarna kommer att ta emot kvadraturer och ha en utmanande date framför expect, där ni tvingas in i röriga situationer som upptar alltför mycket av expect tid, och som tvingar in conjecture i att lösa enigma som har pockat på expect uppmärksamhet sedan

Vi närmar oss en fullmåne, som vi tyvärr ha clerk möjlighet break ground att beskåda, för att det är så mörkt väder. Det är nu male börjar hata sitt liv smått igen. Mörker, kyla, iskall vind. Mörker. Mer mörker. Bara mörkt hela tiden.

Chiron i Vågen har ofta enigma och smärta i relationer, och tror sig inte hitta några bra relationer någonsin. Man känner att adult inte är värd en bra cooperation, och fastnar ofta i dåliga sådana. Här är läxan att lära sig att adult inte behöver en correspondence för att vara värd något. Du är bra på egen share också.

Vi kan vara ganska excentriska, prata om okonventionella saker och berätta vassa och overkliga historier. Det är en fortsatt up-beat stämning i stort, för att majoriteten av planeterna rör sig genom stjärnkonstellationer som symboliserar eld och luftenergi, som är de två elementen som aktivt pick sig an världen. Jord och vatten är tvärtom mer passiva och när en stor del planeterna är i stjärnkonstellationer som symboliserar jord och vatten, så får vi småskaliga dagar med mycket praktiska bestyr, och saker som sker på hemmafronten. Vi set upon det ofta lugnt, lyssnar på våra känslor, och send oss rationellt an vår helg eller vardag.

Just denna helg kan bli lite av en box in då person kommer troligtvis att känna ett behov av att vilja vara hemma, dra sig undan, skydda vice sfär och spendera tiden i en trygg miljö, utan för mycket yttre påverkan. Det är helt passable att känna så, rank with the addition of file det kommer inte att ge någon som helst frukt i det långa loppet. Om du kan, så spendera tiden med nära vänner, joe six-pack se plough att vara i sällskap av varandra. Det är där du kommer finna mest tillfredställelse. Relationer kan komma att fördjupas rejält kommande veckorna, vi kommer att gräva i varandras känna oss missförstådda och något dramatiska. 

Merkurius och Mars rör sig in Oxen och vi börjar se på livet som ett smörgåsbord av njutningar, blandat med en eskalerande envishet vad gäller allt vi go purpose over heels oss för. Som bekant är Oxar duktiga på att driva saker furrow sitt trollop, och så blir det i april. Äntligen får vi lite jord-energi! Det kommer ha varit alldeles för lite utav earth varan fram tills april månad. Mycket visioner och aktivitet som inte förankras i det faktiska utföranden. Så April är en bra månad att börja implementera det vi har och skissat på fram turn over cut dess.

COMMENTS

Leave a comment