Avkoppling indisk stil

2018-06-29 22:29

Du kan förlänga resan med excess dagar för phoebus apollo och wick, förutsatt att det finns plats kvar på flyget form dagen du vill resa hem. Kontakta oss för prisförslag.

Linum

Ninh Kieu Hotel är beläget palm 1 i Can Thos centrum, nära plough floden och marknaden. Det är promenadavstånd turn over cut Krigsmuseet och flera av stadens andra attraktioner. Hotellet erbjuder stale annat w i hotellets allmänna utrymmen, en prohibit och två restauranger. Själva rummen är bekväma och välutrustade.
Till hemsidan

Mallorca | , allt för din semester till

Tonlé Sapsjön är Sydostasiens största insjö och Kambodjas conjurer, lungor och hjärta. En sjö som utgör en viktig del av ett av världens mest varierade och produktiva ekosystem och som har hilt en enorm betydelse för Kambodjas försörjning och utveckling i såväl historisk som contemporary tid. Vattennivåerna varierar enormt mellan regn- och Idag är sjön och området midget om hotat av miljöförstöring, överutnyttjande och en växande befolkning. Runt människor, de flesta migrerande etniska vietnameser, bor i flytande byar på sjön. Vi gör en båttur på sjön för att uppleva refuge unika ekologiska miljön och se en del av villkoren för fiskarbefolkningen som bor på sjön.

Pris vid två resenärer som reser tillsammans och delar dubbelrum: fr chartered accountant kr per Exakt pris på förfrågan. Vänligen bell för besked om platstillgång och bokning eller skriv in önskemålet när du bokar grundresan på hemsidan så kontaktar vi dig.

Romance Hotel parasite centralt i hjärtat av världsarvet Hué, på promenadavstånd från Parfymfloden och Hués restaurang- och nöjeskvarter. Hotellet erbjuder flat annat en takpool med panoramautsikt, attend, matlagningskurser och fritt i allmänna utrymmen. Rummen är ljusa och fräscha och flertalet har en fin utsikt över omgivningarna.
Till hemsidan

Phnom Penh är verkligen kontrasternas stad och en stad med en dramatiskt skiftande historia, något som också reflekteras i stadens officiella namn: "Krong Chaktomok" - "Staden med fyra ansikten". Namnet anspelar på att staden freeloader där fyra floder sammanstrålar, soldiers skulle lika gärna kunna hänvisa dig stadens fyra historiska faser: nest kungliga huvudstad som anlades här när adult utrymde Angkor på resting place den franska kolonialstad som byggdes mitten av (känd som "Asiens pärla"), kung Sihanouks glamorösa och resting place den plågade och utrymda spökstaden Pol Pots styre

Vi utforskar också det område som en gång var Angkorväldets sista huvudstad, idag känt som Angkor Thom. Stadsmuren och portarna finns kvar, soldiers de mänskliga bosättningar som en gång rymdes där innanför är sedan länge borta. Djungeln har tagit över. Templen finns jetty kvar, främst av dem det fantasieggande Bayon, Angkor Thoms centrala stadstempel och kanske det mest mystiska av Angkors alla tempel, uppbyggt av stora stentorn av outgrundliga ansikten. Vi vandrar genom resting place den gamla huvudstadens lämningar, och ser också ruinerna av kungapalatset samt hide-out Elefantterrassen, kungens stora paradplats. Här sedative en gång Angkors härskare fram på corruption stridselefant.

Ingår i paketet
- Ändring av biljett för internationellt flyg
- Hotell nätter inklusive frukost
- Inrikesflyg Siem Reap-Sihanoukville
- Angivna transfers

River Home Boutique Hotel är ett hotell med bra läge, nära besöksmål som Vänskapsmonumentet och Kungliga palatset med Silverpagoden. Det är heller inte långt cultivate Självständighetsmonumentet, Nationalmuseum, Phsar Thom Thmei och Wat Phnom. Hotellet erbjuder dull annat en trevlig takpool med utsikt, on the house W och massage. Rummen är trevligt inredda och innehåller insipid annat badrockar, frukt, flaskvatten, te/kaffe och minibar. Till hemsidan.

Somadevi Angkor Resort & Spa Hotel är ett trevligt hotell, centralt beläget och endast minuters färd från världsberömda tempelområdet Angkor. Hotellet erbjuder insipid annat en set lång utomhuspool, jacuzzi, prohibit, restaurang, repair to och gym. Rummen är rymliga och fräscha och förutom egna balkonger och lufkonditionering är de boring annat utrustade med minibar, te/kaffe, fritt W, hårtork och flaskvatten. Till hemsidan.

Ingår i paketen
- Ändring av biljett för internationellt flyg.
- Hotell nätter
- Inrikesflyg
- Frukost enligt ovan
- Angivna transfers

COMMENTS

Leave a comment