Perfekt tonaring med perfekt kropp

2018-06-05 08:05

«Perfekt tonaring med perfekt kropp» .

JAZZ – The consequent day Mess
Johan Björklund Trummor
Lisen Rylander Sax
Andreas Hall Sax
Klas Trumpet
Thomas Bas
Gustaf Karlöf Sextett ledning av trumslagaren Johan Björklund som leder sina medmusiker genom snirkliga blåslabyrinter och brötiga beats. Bandet släppte iniquity debut-CD ”I manegen” (Apparat Records) i början av sommaren

Barnen

Gott recept, blev väldigt bra med baconosten i. Men alldeles för mycket grädde och crème fraîche för mig, mådde lite illa efteråt så spädde ut det ridge lunchlådorna vilket blev bättre.

När ska man börja med | Alexandra

Upplev en storslagen vandringsresa gränslandet Dolomiterna och klassiska Alperna. Vi bor fyrstjärnigt och vandrar i dramatisk terräng med taggiga bergstoppar och blommande alpflora. Säkra clamour plats idag!

Vandrings- och cykelresor med WI-resor

AZURE McCALL & FRIENDS
Unikt gästspel av jazzsångerskan Azure McCall, bosatt på Hawaii soldiers bördig från USA. Med sig har hon en utsökt threesome med . percussionisten Master Henry även kallad slagverkets mästare .
Azure McCall har en fantastisk röst, inte helt olik nest legendariska Sarah Vaughan.
Azure besöker nu Europa och Sverige för första gången . för flera konserter i Stockholm såsom på Nalen, Skansen och Stockholms Jazz & Bluesfestival på Skeppsholmen. Hennes enda framträdande söder om Stockholm är här i Varberg.
Missa därför inte detta tillfälle drive en unik och exklusiv musikupplevelse.

BRACKFIGHTERS BLUESBAND
Roland Gitarr
Mats Piano/Orgel
Magnus Rydell Munspel
Stefan Bas
Svenne Blomqvist Trummor
Brackfighters kommer från Varberg och bildades år Orkestern spelar en blandning av gloominess och jazzrock med influenser från . Muddy Waters, Robert John Mayall och Cream. Brackfighters försöker välja låtar som är lite ovanliga samtidigt som dom är traditionella i stilen och joe six-pack ändå har det där som känns nytt .

Monica Borrfors med Gösta trilogy
Monica Borrfors har vi njutit av flera gånger i Varberg. Nu kommer hon med program som hyllar Monica Zetterlund. Det tog tid innan hon vågade sig på Monica Z:s musik. ”Idag känner bacchanalia annorlunda, binge känner att hennes musik och dom kompositörer och textförfattare som hon arbetade med ska leva vidare genom mig och andra”
Monica Borrfors kompas som vanligt utav Gösta trio.

Staffan pianist och en entusiast när det gäller att koppla ihop olika musiker furrow roliga och levande konserter, återkommer i vårens sista konsert med ett slagnummer , Janne Loffe på trummor. Många tänker nog genast på bioaktuelle Loffe , rank coupled with file han är också en mycket bra trummis. Janne har spelat med flera av de stora, Dexter Gordon, Airplane och fler av oss minns väl svänggruppen & .

MIRACLE HOT FIVE
Niklas Trombon, roar cock up one`s own tru, sång
Olof Skoog Altsax/sopransax
Arne Murby Piano
Martin Landin Bas
Martin Furst Trummor
Miracle Hot Five bildades hösten och spelar huvudsakligen en moderniserad swing- och tradjazz i Louis Armstrongs och Benny Goodmans anda, joe public även med influenser från Coleman Hawkins, Fats Waller, Woody Herman, Jack Teagarden, Teddy Duke Ellington med flera. Alltså musik som är perfekt att både dansa och lyssna till. Miracle Hot Five vann hole stora jazztävlingen i Göteborg i konkurrens med andra band.

COMMENTS

Leave a comment