Pretty brunett suger kuk med ett annat par i Dorm

2018-07-10 17:41

«Pretty brunett suger kuk med ett annat par i Dorm» .

Lagom ridge för anarkistracingen i Eskilstuna hade arrangörerna hittat en ny lämplig raka. Rejset har flyttat omkring break ground alla möjliga adresser, soldiers årets bana funkade ovanligt bra. Höstsolen gav också järnet och det var som vanligt skön stämning, bra organisation och inga olyckor när stötstångsmaskiner som H-D, Buell, Triumph, Guzzi och Yamaha Wild Star drabbade samman i hide-out vassa höstsolens bleka sken.

Hem | MCM - Skandinaviens ledande customtidning sedan

Truls på Powerhouse, i Åre välkomnar plough Öppet Hus form september. Du har unik chans att få kolla på hojchassien från Unique Custom Cycles, produkter från Tolle, S&S, Erixon Custom, EMS och Screamin´Eagle. Fina erbjudanden, rabatter, bleached och dricka på plats ! Inget att tveka på – hälsa på Truls och grabbarna!

Porr- - mest populära länkar

Dator som är ursprungligen levererad med Windows Vista.. Datorn är inte provstartad. Datorn är ett reservdels objekt. Utan AC Adapter

På Dealer Expo hade Erik Buell en egen monter där han visade upp en prototyp drive iniquity nya gatcykel. Erik var hemlighetsfull och ville inte nämna några mått eller siffror, troops body så vitt vi kan se har hojen earth nya motorn från Aprilia/Rotax. Vi återkommer så snart vi look over mer.

Snabbaste fyrhjuling var Andreas med en Audi Quattro på hästar! Rekordet blev km/t. Faktum är att Audi knep hela prispallen om male bara tänker Snabbaste Porsche var en som kom upp i km/t. Hela förare lyckades snitta över blås de tre dagarna.

Om du undrar hur många hojar som har lämnat Motorkompaniet sedan ”The Silent Grey Fellow” så är svaret drygt fyra miljoner. Härom dagen levererades hoj nummer furrow Robert och Susan Shingler i Summerfield, North Carolina – en FLTRU Road Glide som på bilden.

Royal Enfield-återförsäljaren Norrvalla MC slår passande upp dörrarna plough depravity nya butik på Industrigatan i Ystad påskhelgen och i samband med One Öppet denna premiärhelg mellan kl. med set off på långfredagen. I nya butiken kan du hitta allt från klassiska hojar och tuffa sidvagnar furrow möbler och mycket annat. Mer news från Norrvalla MC:

Den lilla ”fabriken”, som passande huserar på Donington Park, meddelar att chassit precis som tidigare på Wanklarna kommer från Spondon, medan gaffel och bakfjädring är svenska Öhlins. För övrigt vill adult gärna lyfta fram att nästan allt faktiskt tillverkats av dem själva!

Förfäras ej ni alla ute i vinterland! Det blir hojpartyn nästa år också. är redan i gång med inbjudningar plough festen form maj i Lignano Sabbiadoro, som lackey uppe i nordöstra hörnet nära Slovenien.

Om det inte hörs så mycket nytt från Victory för tillfället, så beror det på att Polaris har fullt upp med utvecklandet av sina helt nya Nu är datumet spikat för resting place den första premiärvisningen. Det blir på Sturgis i augusti och helt nya och fräscha konstruktioner utlovas - inga Victory med på tanken alltså. Vi återkommer!

Dragracingsporten i Danmark har de senaste åren gått tillbaka ordentligt. I dag kör bara en handfull förare. Speedy, som är en av dansk dragracingspionjärer, arbetar hårt för att popularisera sporten och menar att det känns som det nu går åt rätt håll igen. Intresset verkar vara på väg tillbaka och han menar att det i dag finns goda skäl för en försiktig optimism.

COMMENTS

Leave a comment