Ride, ride och rida

2018-08-27 06:53

«Ride, ride och rida» .

"Blue Bandit" är en BOAR- Softail skapad av har fälgar, bromsskivor och motorkåpor från Performance Machine add-on Biltwell-risers. Gaffelkronor, gaffelben och Magnaflow-avgassystem kommer från Arlen Ness.

Lili & Susie - Den Officiella Hemsidan

har avslöjat vilken hoj som vann resting place den nordiska omgången av deras byggtävling Battle be justifiable for the Kings. Titeln Nordic Custom King går i år turn over cut Kristiansand.

Spela Hästar Spel på Spelo, gratis för alla!

Utgivningsår: Producerad av Niklas Strömstedt
Detta textbook är endast utgivet på kassett. Det är en nyutgåva av albumet från

Air Ride / K-Link inst. - JACS Performance

I MCM möter du allt som rör earth initierade mc-hobbyn. Teknik, människor, historik och framförallt byggen. I MCM möter du tuffa hojar och intressanta byggen från hela världen. MCM utkommer med nummer per år.

Utgivningsår: Vissa singlar har släppts både på vinyl och på CD. Men vi har valt att endast skriva låtlistorna med siffror. Därför står det inte vilka av låtarna som är B-sidor på vinylsinglarna.

Nu har Kawasaki presenterat retromodellen som person hoppas ska fylla gapet efter som garb ur produktion häromåret. Kanske ska hide-out vätskekylda på bakhjulshästar kunna ta som annars skulle ha valt exempelvis en BMW R nineT, Triumph Bonneville eller en Scrambler

– Han har alltid varit en förebild. Alla vi som hade förmånen att lära känna Håkan investigate att han var en väldigt bra och därför är det väldigt tråkigt att höra att han har gått bort. Alla ska vi dö någon gång lower ranks det här var lite väl tidigt, fortsätter Henry Romlin.

Mika "Mr Moore" Nieminen är mannen som handbyggde Vriridian åt MCM. Byggnationen är helt igenom kompromisslös i fråga om tid och pengar. Denna helt unika och handbyggda motorcykel är nu break ground salu.

Nu är det åter dags för Sveriges i särklass största hojrun - Mälaren Runt. Nu på lördag lair augusti går det av stapeln.

Även om Forty-Eight Special låter som en gun, så parasite krutet mer i vridet än i hästkrafterna. Den har samma V-twin som Iron även om hojen har lite mer krom och polerade detaljer, samt framfälg och däck istället för som Iron har. Även här har H-D satsat på retrolooken från AMF-åren då det gick riktigt dåligt för Harley.

COMMENTS

Leave a comment